De ce să investiţi în proprietăţi aflate în fază de proiect ?
Răspunsul este simplu, pentru a obţine un câştig din investiţia dumneavoastră. Există o varietate de factori care vor determina acest câştig.
1) Preţul de achiziţie – În general veţi primi cea mai mare reducere, în faza iniţială a proiectului.

2) Creşterile de preţ ale dezvoltatorului – Mulţi dezvoltatori îşi vând proiectele în diferite faze şi vor creşte preţurile pe măsură ce proiectele avansează. Nu este ceva anormal pentru cineva care achiziţionează un proiect în faza 1 să plătească mult mai puţin decât altcineva care cumpără într-o fază mai avansată. Totodată, mulţi dezvoltatori imobiliari cresc preţurile pentru a controla raportul dintre cerere şi ofertă.

3) Economie generală – Legea economiei afirmă că preţurile cresc când cererea este mai mare decât oferta şi vice-versa. Lipsa de teren pe care să se construiască şi creşterea numărului de locuitori in zona reprezintă catalizatori ai creşterii preţurilor.

4) Lipsa costurilor – În afară de avansul cerut în momentul în care un investitor achiziţionează, nu mai există alte cheltuieli (taxe, ipoteci, întreţinere şi asigurări). De aceea, un investitor poate experimenta şi poate profita de creşterea preţurilor fără să plătească nici un ban pentru proprietatea respectivă !

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte