Instalatii sanitare defecte

Instalatiile sanitare care prezinta scurgeri pot cauza pierderi dezastruoase daca nu sunt descoperite imediat, putand distruge casa sau spatiul comercial precum si obiectele din interior. Daca proprietatea a suferit probleme din cauza scurgerilor de apa, este important sa stiti daca asigurarea va acopera pierderile cauzate de acest eveniment neplacut. Companiile de asigurari au interesul sa plateasca cat mai putin pentru dauna dumneavoastra. Daca asiguratorul va trateaza incorect, contactati-ma.Folosind experienta si cunostiintele acumulate, va pot ajuta sa va acoperiti in mod eficient pierderile.

Cauze ale unei scurgeri la instalatiile sanitare:

  • Temperaturi scazute
  • Manopera instalatiei de proasta calitate
  • Tevi fisurate
  • Rugina sau coroziune
  • Crapaturi ale tevilor
  • Legaturi care permit picurarea
  • Presiune variabila a apei

In momentul in care observati o scurgere, trebuie imediat sa anuntati compania de asigurari. Sursa scurgerii din instalatie trebuie identificata iar apa imediat oprita.

Procesul de extragerea a apei si de uscare a suprafetelor trebuie sa inceapa cat mai curand. In general vorbind , compania de asigurari va apela la serviciile unei firme specializate care va realiza procesul de remediere.

Pentru daune importante legate de spatii comerciale sau rezidentiale, este de obicei o neconcordanta intre ceea ce compania de asigurari recomanda( bazat pe parerea propriilor experti), si ceea ce un specialist chemat si platit de proprietar  va indica drept solutie. Compania de asigurari va realiza testarile? Se vor verifica potentialele daune cauzate de apa in ziduri? Intarzierea in degajarea apei din proprietate a afectat mai mult decat daca s-ar fi intervenit la timp? Polita de asigurare acopera scurgeri de apa pe termen lung, eventual unele ascunse?  Ce se prevede referitor la mucegai? Sunt doar cateva intrebari care pot fi puse in timpul unui incident datorat instalatiilor sanitare defecte.

Fiti pregatiti din timp si cunoasteti ce prevede polita dumneavoastra de asigurare.

Cum va pot ajuta?

Am ajutat proprietari de imobile rezidentiale si spatii comerciale care au avut probleme de neplata a politelor de asigurare sau chiar refuz de plata. Inteleg legislatia aferenta privind acoperirea oferita de politele de asigurare si am mai mult de 10 ani de experienta in lupta cu asiguratori care refuza plata politelor.

Biroul meu de avocatura este la dispozitia dumneavoastra. Apelati 0757 747 747 si primiti  o EVALUARE GRATUITA a cazului

 

Programează o discuție

Contacteaza-ma să discutăm mai multe despre cum putem colabora

Contactează-mă

Abonează-te la NEWSLETTER. Nu rata ofertele noastre sub pretul pietei. Minim 15% Randament. GARANTAT

Primesti cele mai noi analize, stiri si sfaturi pentru a investi in imobiliare direct in casuta ta de email.

Datele dvs. sunt in siguranta! Va puteti dezabona oricand!
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte