Drept comercial

Aderarea țării noastre la Uniunea Europeană a adus schimbări și evoluții majore în mediul de afaceri prin creșterea continuă a oportunităților în domeniu. Reușita în afaceri ține de contribuția unei echipe de juriști bine pregătiți în a răspunde tuturor nevoilor organizațiilor.

Cabinetul nostru de avocatura practică în domeniul dreptului societar toate activitățile juridice principale și conexe, asigurând consultanță și reprezentare pentru organizații și societăți comerciale: asistență juridică pe toată durata procesului de constituire și de implementare a strategiilor corporatiste, redactarea documentelor necesare organizației, reorganizarea societătilor prin fuziuni și absorbții ș.a.

Prin consultanța juridică pe care o punem la dispoziție clienților noștri vizăm prevenirea eventualelor probleme juridice cu care s-ar putea confrunta o organizație. Atunci când este necesar avocații noștri asigură reprezentare și asistență juridică în orice dispută comercială sau extrajudiciară, în fața instanțelor civile și a instanțelor de arbitraj.

Contactează-ne

Mobile: +40 757 747 747

Email: office@pauldumbravanu.ro

Address: Bucharest, Emanoil Porumbaru 86

Biroul nostru

Asculta Radio-Podcast ImoProtect

Stiri antifrauda IMOBILIARA

Aceste emisiuni radio va ofera o intelegere mai buna a contextului imobiliar actual.

Datele dvs. sunt in siguranta! Va puteti dezabona oricand!

Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte