“Sistemul celor 111 de Pasi in vanzarea proprietatii rapid si la cel mai bun pret”

(exprima media de timp investita de mine in vanzarea unei proprietati)

1. Cercetez si verific istoricul juridic al proprietatii. (30 minute)

2. Identific indicatorii urbanistici (15 minute)

3. Cercetez destinatia actuala a proprietatii si detaliile urbanistice legate de amplasament (15 minute)

4. Cercetez activitatea de vanzare din ultimele 6-18 luni in baza de date proprie si in bazele de date publice (1 ora)

5. Efectuez studiul privind “Numarul mediu de zile pe piata” al proprietatilor de acest tip, avand pret si locatie asemanatoare (30 minute)

6. Caut proprietatile asemanatoare ce sunt la vanzare in piata la ora actuala (30 minute)

7. Caut proprietatile asemanatoare care au fost retrase de la vanzare (30 minute)

8. Caut proprietatile expirate (proprietati care nu au fost vandute cat au fost listate in piata) (30 minute)

9. Contactez alti agenti, daca este necesar, in vederea discutarii activitatii pentru proprietati comparabile pe care le-au avut listate in zona (1 ora)

10. Cercetez activitatea anterioara de vanzare a proprietatii dumneavoastra (daca a existat) (30 minute)

11. Pregatesc “Analiza de Piata Comparativa” pentru a stabili o valoare de piata corecta (2 ore)

12. Stabilim impreuna cele mai bune metodele de a tine legatura (5 minute)

13. Stabilim impreuna care sunt nevoile dumneavoastra (1 ora)

14. Analizez informatiile actuale din documentele de proprietate (30 minute)

15. Masor suprafetele camerelor – daca este necesar (30 minute)

16. Confirm suprafetele din copia schitei cadastrale, daca exista (15 minute)

17. Analizez ultima evaluare, daca exista (30 minute)

18. Verific daca sunt unitati ale proprietatii inchiriate; in cazul in care sunt, fac copii ale contractelor de leasing, cesiune, inchiriere, informez chiriasii despre listare si discut modul in care vom aborda vizionarile. (2 ore)

19. Alcatuiesc lista de reparatii (1 ora)

20. Pregatesc instructiunile de vizionare pentru agentii cumparatorilor (15 minute)

21. Stabilesc calendarul vizionarilor cu dumneavoastra (5 minute)

22. Obtin informatii care sa ma ajute in pregatirea listarii pentru publicitate si materiale promotionale. Intrebarile includ urmatoarele: Ce tip de imbunatatiri ati facut in ultimii 5 ani in casa dumneavoastra? Ce alte caracteristici fac casa mai atragatoare pentru cumparatori? (Ex: dulapuri, podele, decoratiuni, piscine, seminee, etc. Cat credeti ca valoreaza casa? Ce cota detineti din proprietate?) (1 ora)

23. Discutam informatii despre proprietate: copii ale actelor proprietatii, plata taxelor curente, copia schitei cadastrale, copie a titlului de proprietate (1 ora)

24. Efectuez evaluarea decoratiunilor interioare (1 ora)

25. Analizez rezultatul evaluarii decoratiunilor interioare si recomand anumite schimbari pentru scurtarea timpului in piata. (30 minute)

26. Efectuez ‘Evaluarea atractivitatii exterioare’ a proprietatii. (30 minute)

27. Analizez rezultatele ‘Evaluarii atractivitatii exterioare’ si ofer sugestii in vederea imbunatatirii vanzarii. (30 minute)

28. Va voi oferi o prezentare a conditiilor actuale si a proiectiilor (30 minute)

29. Furnizez Auditul proprietatii in vederea discutarii modificarilor constructive ce pot face casa mai atragatoare; cum sa arate exceptional si sa poata fi obtinut cel mai bun pret posibil (30 minute)

30. Va furnizez instructiunile de vizionare pentru a va ajuta sa aveti proprietatea pregatita pentru intalniri. (ex: lumini, muzica in fundal, etc.) (30 minute)

31. Analizez si va explic toate clauzele din Contractul de asistenta juridica pentru vanzare (si anexe, daca se aplica) (1 ora)

32. Includ numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail in baza de date pentru a va putea informa despre schimbarile din piata, fluctuatiile dobanzii creditelor ipotecare, tendintele de vanzare si orice alte schimbari care ar putea afecta valoarea si vandabilitatea proprietatii dumneavoastra. (15 minute)

33. Va prezint rezultatele “Analizei de piata comparativa”, inclusiv comparabile, vanzari, oferte curente si expirate (1 ora)

34. Va ofer o strategie de pret bazata pe o judecata profesionala si interpretarea actuala a conditiilor din piata. (30 minute)

35. Va asist in stabilirea strategiei pretului casei pentru a putea sa apara in cat mai multe cautari pe internet. (30 minute)

36. Analizam modalitatea de stabilire a pretului proprietatii sub valoarea comparabila pentru a aduce cel mai mare numar de cumparatori intr-un timp foarte scurt. (10 minute)

37. Va prezint si discutam Programul lui PAUL DUMBRAVANU de promovare a casei dumneavoastra in cel mai eficient mod si pentru aducerea celor mai multi cumparatori in cel mai scurt timp. (15 minute)

38. Pregatesc o analiza de capital care sa va arate cheltuielile, costurile de incheiere a tranzactiei si veniturile nete. (30 minute)

39. Fac fotografii digitale color a interiorului si exteriorului casei pentru pliante de prezentare, reclame si Internet (15 minute)

40. Va pot recomanda o asigurare pe casa, daca va doriti, pentru a o proteja pe durata prezentarii in vederea vanzarii si pentru 12 luni dupa vanzare pentru a asigura cumparatorul de calitatea casei. (30 minute)

41. Pregatesc lista detaliata a caracteristicilor pentru a fi inclusa in brosura de prezentare si in analiza impactului pe piata (30 minute)

42. Pregatesc profilul proprietatii pentru internet (30 minute)

43. Inregistrez electronic informatiile de listare a casei in Serviciul de Listari Multiple pentru expunerea acesteia catre toti agentii imobiliari activi din zona (5 minute)

44. Va ofer un Broker dedicat, daca e cazul, pentru a promova proprietatea catre Agentii imobiliari locali si clientii lor si pentru a maximiza vizionarile (2 ore)

45. Creez reclama cu includerea informatiilor din Chestionarul personalizat pentru Publicitate (1 ora).

46. Pregatesc lista de e-mailuri si contacte (1 ora)

47. Creez, comand si transmit prin e-mail Carti postale cu mentiunea “nou pe piata” in vederea promovarii proprietatii dumneavoastra (in fata altor imobile) din piata (1 ora)

48. Creez, printez, colectez si transmit pliante convingatoare prin livrare personala si/sau prin e-mail in vederea identificarii clientilor, pentru a stimula apelurile in legatura cu proprietatea dumneavoastra (1 ora)

49. Creez o brosura de prezentare a proprietatii, a caracteristicilor si beneficiilor pentru a fi prezentate cumparatorilor de catre agentii acestora. (45 minute)

50. Creez (la cerere) o ”Carte de prezentare a proprietatii” personalizata, pentru a fi distribuita pentru cumparatori si agentii acestora cu referinte despre caracteristici, harta zonei, harta lotului, planurile etajelor (daca exista), informatii despre taxe si orice alte beneficii posibile pentru cumparatori. (2 ore)

Te interesează să primești programul meu complet „Sistemul celor 111 de Pasi in vanzarea proprietatii rapid si la cel mai bun pret” ? Completează formularul de contact și dă-mi detalii despre proprietatea pe care vrei să o vinzi!

Solicita PROGRAMUL

Abonează-te la NEWSLETTER. Informatii Antifrauda Imobiliara

Primesti cele mai noi analize, stiri si sfaturi imobiliare direct in casuta ta de email.

Datele dvs. sunt in siguranta! Va puteti dezabona oricand!
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte