Sunteti avocat specializat in tranzactii imobiliare cu norma intreaga? Da, sunt avocat in domeniul imobiliar cu norma intreaga.

De cati ani aveti experienta in imobiliare? Am o experienta in domeniul imobiliar de peste 12 ani.

Cati potentiali cumparatori gestionati intr-o saptamana? Dar intr-o luna?
In mod normal discut cu peste 15 chiriasi intr-o saptamana si mai mult de 30 intr-o luna, ca rezultat al strategiei agresive de marketing pe care o practic.

Cu cati chiriasi lucrati in prezent? Am peste 10 chiriasi calificati si motivati sa inchirieze in momentul de fata. Avem o baza de peste 300 de chiriasi potentiali care au fost clienti de-al lungul anilor, baza cu care suntem in contact in fiecare luna cu ajutorul nstirilor pe care le trimitem si a unui bun sistem de follow up.

Ce imi puteti spune despre piata imobiliara a acestei zone? Proprietatile continua sa se inchirieze repede, daca pretul listat este corect. Piata de chiriasi calificati este in continuare puternica si contine clienti care considera ca este un moment bun sa faca o inchiriere ACUM. In segmentul de lux piata este de asemenea puternica, desi timpul de expunere si de contractare este in general mai mare.Volumul proprietatilor expuse la inchiriere este mare, ceea ce a transformat piata intr-o piata a chiriasilor. Listarea proprietatii la un pret corect evaluat este extrem de importanta.

Ce pret imi recomandati pentru proprietate si pe ce se bazeaza? Propunerea de pret pentru listare se bazeaza pe un istoric al proprietatilor similare, listate in zona Dumneavoastra. Voi face aceasta evaluare impreuna cu Dumneavoastra, in cadrul intalnirii de listare.

Ce fel de publicitate/plan de marketing aplicati? Pot vedea cateva exemple: Aplicam diferite strategii de promovare. Spre exemplu, cream un flyer de promovare a proprietatii Dumneavoastra, prezentat in peste 20 de site-uri de profil, devenind astfel vizibila miilor de cumparatori interesati. Aceste site-uri sunt: imobiliare.ro,
Veti pregati un pliant de prezentare a proprietatii mele? Pot vedea un exemplu? Voi avea un exemplu de promovare a proprietatii la intalnirea pe care urmeaza sa o avem. Veti putea observa atunci ca prezentarea pe care o fac proprietatii dumeavoastra cuprinde multe detalii si informatii utile pentru chiriasii potentiali, in acelasi timp pastrand o serie de infomatii de care sigur vor avea nevoie suplimentar. Pentru aceste informatii ma vor suna, astfel avand ocazia sa ii calific si sa discut cu ei despre toate aspectele proprietatii Dumneavoastra.

Aveti un sistem pus la punct pentru prezentarea proprietatii, oferta de evaluare si negociere? Il Pot vedea? Da, am. Va rog sa urmariti Lista pentru Oferta de prezentare/Evaluare/Negociere, incluse in acest pachet de Pre Listare.

Aveti un plan de marketing special creat sa imi inchirieze proprietatea? Cum functioneaza dincolo de informatiile pe care mi le-ati mentionat mai sus? Da, am. Detaliile se regasesc in “Sistemul pentru inchirierea proprietatii tale repede si pentru cel mai bun pret”
Sunteti afiliat la un sistem national de referinte in domeniu, astfel incat sa ma puteti recomanda celui mai bun agent din localitatea in care intentionez sa ma mut? Da, sunt afiliat la un sistem de referinta ce contine zeci de agenti competenti, capabili sa va ajute sa va mutati si voi fi incantat sa va asist in a identifica cel mai bun agent, apt sa va ajute cu relocarea.
Cum folositi internetul ca instrument de promovare a proprietatii mele? Care sunt website-urile pe care le folositi? Da, internetul este unul dintre numeroasele instrumente pe care le folosesc. Fotografiile pe care le facem cu ajutorul fotografilor profesionisti sunt inserate in site-urile de prezentare, pentru a prezenta proprietatea. Proprietatea dumneavoastra va fi prezentata pe numeroare site-uri, precum imobiliare.ro etc I. Sunt angajat sa creez o prezenta puternica pe internet pentru proprietatea Dumneavoastra, deoarece peste 82% dintre cumparatori folosesc internetul ca instrument de identificare a proprietatii dorite.

Ce fac daca sunt nemultumit de serviciile Dumneavoastra? Aveti un sistem de Satisfactie garantata sau de anulare a contractului de listare? Contractul este facut in scris? Pot vedea o copie? Politica noastra este inclusa in Pachetul de Promovare si contine conditiile usoare pentru anularea listarii- Acordul de Anulare Imediata a Promovarii. Veti avea o copie semnata, atunci cand vom incheia contractul de promovare..

Aveti referinte de la clienti, pe care as putea sa ii contactez? Sigur, putem sa va furnizam oricand lista de referinte. Trebuie sa mai stiti faptul ca avem un parteneriat foarte bun de business cu specialisti in domeniu, parteneri care cunosc faptul ca suntem competenti si de incredere.Apreciem increderea pe care ne-o acorda!

Discutam pe Whatsapp
Aveti nevoie de Ajutor ?
Conversația inițiala de 15 minute este gratuita. Descrieți problema si aflați cum va pot ajuta
Cu stima,
Paul Dumbravanu
Aboneaza-te

Alerte de investitie

Nu rata nimic! Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei primi din timp cele mai relevante alerte